Colier-statement argint pe bara fixa Purple Leaf

Colier-statement argint pe bara fixa Purple Leaf

720,00 RON
cu TVA

Colier statement, realizat manual din argint. O piesă minunat colorată pentru a ne reaminti splendida și variata paletă a sentimentelor.

Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

PParfumul câmpurilor de lavandă, frumusețea aproape ireală a unui apus violet, pajiștile pline de brândușe de pe coastă, toate prind viață în nuanțele bogate de purpuriu vibrant, cu note de auriu și umbre de indigo ale acestui colier-statement.

Realizat din argint, pe bară fixă, cu pigmenți speciali aplicați manual, în 3-4 nuanțe pe fiecare bijuterie. Tehnica utilizată face să nu poată exista două produse identice.

Dimensiunea pandantivului: aproximativ 6 cm lungime x 2.5 cm lățime (partea pigmentată)+ aproximativ 6 cm arcul de cerc - elementul de legătură cu bara fixă. 

Bogăția culorilor dă frâu liber imaginației, oferind cu generozitate posibilitatea interpretării personale a sensului fiecărei bijuterii de către purtătoarea sa. 

Colierul face parte din colecția THE COLOUR OF FEELINGS, născută ca o expresie a dragostei pentru lumea culorilor, văzută în relație cu cea a emoțiilor. Așa cum toate culorile au o frumusețe proprie, fiecare emoție trebuie trăită, așa cum vine, fără să uităm că viața este frumoasă și tot ceea ce ni se întâmplă are un sens în evoluția noastră ca oameni.

Detalii ale produsului

SilverJoy
BUCU001-2-1

Fisa tehnica

Culori
Argintiu
Culori
Violet
Materiale
Argint 925, Pigment
Tip produs
Unicat

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola