Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Tinand cont de natura unica a produselor noastre si ca ele pot veni de la mai multi furnizori, in functie de fiecare comanda, procesarea si livrarea poate dura pana la 14 zile calendaristice de la confirmarea comenzii si sunt expediate exclusiv prin DPD Curier cu urmarire si livrare fara semnatura. 

Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. 

Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate. 

Taxele de transport sunt suportate de catre comparator si suma este adaugata la valoarea totala de plata. 

Costul livrarii include costul procesarii si ambalarii, cat si costurile postale. Costul procesarii este fix, in timp ce costul transportului poate varia in functie de natura  pachetului. Va sfatuim sa va grupati toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se vor aplica costuri de livrare. 

Luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt generos dimensionate si articolele dumneavoatra sunt bine protejate.

Facem eforturi pentru a expedia comenzile in cel mai scurt timp insa, in cazul in care, din motive obiective, vor exista intarzieri la livrare, veti primi o notificare pe adresa de e-mail folosita la finalizarea comenzii.

Politica de retur

Daca doriti sa returnati un produs, indiferent de motiv, trebuie sa urmati procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiteti catre noi produsul pe care l-ati primit de la noi, in conformitate cu aceste proceduri.

Conditii de returnare a produselor:

NU SE POT RETURNA PRODUSELE FOLOSITE! NU SE POT RETURNA PRODUSELE FACUTE LA COMANDA.

- produsul nu va prezenta semne de uzura;

- produsul nu va fi deteriorat si nu va avea accesorii lipsa (pietricele, zale din lant, pandantiv etc.);

- instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile de la efectuarea comenzii pe site;

- returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului;

- ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura;

- retururile se vor face numai impreuna cu factura generata in contul de pe site.

Modalitate de returnare:

- va rugam sa ne instiintati de intentia de a returna produsul printr-un e-mail care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul pe care doriti sa-l returnati (gasiti aceste detalii in mesajele de confirmare primite dupa efectuarea comenzii);

- dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne veti returna produsul exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs.;

- de indata ce noi primim produsul va vom returna banii;

- pentru returnarea banilor, produsul trebuie trimis exact asa cum l-ati primit, cu ambalajul de protectie. Produsul nu trebuie sa fie purtat sau deteriorat, iar banii vor fi trimisi abia dupa analizarea starii produsului, intr-un cont IBAN pe care ni-l puteti trimite ori in coletul retur, ori pe mail. Aceasta este singura modalitate de returnare a banilor;

Pentru a beneficia de restituire, produsul trebuie returnat in termen de 14 zile de la livrarea comenzii, in starea initiala. Va rugam sa va asigurati ca toate etichetele raman atasate produsului si ca nu exista semne pe produs.

Aveti obligatia legala de a avea grija de produs/e cat timp se afla in posesia dumneavoastra.

Schimb produs:

PRODUSELE FACUTE LA COMANDA NU SE POT SCHIMBA. 

In unele cazuri, cand un produs facut la comanda are o marime nepotrivita, se pot face ajustari, dar nu toate piesele de bijuterie suporta acest proces. Pentru cele care il suporta, modificarea va costa 50lei si transportul va fi suportat de catre dvs. Va rugam sa ne contactati in acest caz.

In cazul in care produsul comandat nu va place, este mic, respectiv mare sau aveti orice alta nemultumire si doriti sa il schimbati cu un alt produs de pe site, procedura este foarte simpla si comoda pentru dvs: noi va trimitem produsul nou, iar in momentul in care curierul ajunge la dvs, faceti schimb de produse. Costul acestei proceduri va fi suportat de catre dvs!

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola