Colier Sabai-Sabai

Colier din argint și email/argint și porțelan Sabai-Sabai

950,00 RON
cu TVA

Un pandantiv delicat, lucrat manual in argint și placat cu aur de 18 ct, împodobit cu porțelan pictat cu aur. O piesa memorabilă și versatilă.

Materiale
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Produsul este disponibil în trei variante: 1. doar piesa din argint și email 2. piesa din argint și email și piesa ceramică din porțelan alb. 3. piesa din argint și email și piesa ceramică din porțelan colorat.

Material: argint 925 placat cu aur de 18ct, email din praf de sticlă fuzionat la 800 grade.

Colierul este format din două părți: partea din argint și partea ceramică. Acesta pot fi purtate împreună sau pot fi purtate separat.

Dimensiuni aproximative parte argint și email: diametru 35.3 mm,partea ceramică este mai mare în diametru față de partea de argint cam cu 1-2.5 cm, lungime lanț 42 cm.

Aspect metal: lucios.

Acest produs este lucrat manual cu mare atenție pentru detalii, dar în timpul procesului de fabricare pot apărea mici diferențe de culoare sau dimensiune între produsul din fotografii și produsul final livrat. Ne preocupă sănătatea, atât a ta, cât și a planetei, așa că folosim argint reciclat ori de câte ori avem ocazia, iar bijuteriile noastre nu conțin nichel și plumb, care sunt principalii factori declanșatori în alergia de contact la metal.

Produsele noastre sunt lucrate special pentru tine în momentul în care primim comanda. De aceea, producția durează între 7 și 12 zile lucrătoare.

Detalii ale produsului

BIZ-244

Fisa tehnica

Culori
Alb
Culori
Crem
Culori
bleu
Culori
Albastru
Culori
Auriu
Materiale
Argint si email, Argint si portelan alb, Argint si portelan colorat
Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola