Lanț Break in Bright - Aripa medie

560,00 RON
cu TVA

Lanț realizat manual din argint, placat selectiv cu aur, patinat parțial. O piesă statement, cu un design spectaculos, o mică operă de artă care sintetizează drumul de la închisorile dinăuntru la libertate. Sau despre cum reînvățăm să zburăm.

Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Lanț Break in Bright - Aripa Medie

Lanțul face parte din colecția Break in Bright.

Fiecare element este modelat manual prin tehnica turnării în ceară și este unicat. Elemente îmbrăcate într-un strat subțire cu aur de 9k. Aspect lucios, placat cu aur de 18k și patină pe alocuri.

Fiecare piesă este lucrată și modelată manual. Fiind unicat, anumite detalii pot fi diferite față de fotografiile de prezentare.

Colecția Break in Bright este împărțită în 3 etape care se manifestă inclusiv la nivel de compoziție al pieselor și este un cumul de emoții, trăiri și povești. Colecția conturează drumul de la stări de blocaj emoțional și neputință la redescoperirea sinelui spre echilibru și libertate.

Colecția pornește de la aripi închise în cuști rupte într-un colț, căci mai mereu avem posibilitatea de a alege un alt drum, despre existența căruia știm rareori, iar lupta interioară pentru părăsirea cunoscutului este crâncenă. După ce cușca rece și copleșitoare este părăsită, colecția ne duce într-o zonă de libertate, dar nu știm ce sa facem cu ea, căci nu știm cum e noul drum, am ieșit din zona de confort.

Ultimul stadiu al colecției ne arata un eu redescoperit printr-un design epatant, o transformare a cuștii în aripi organice, redate la nivel material prin pene naturale. Toate drepturile de autor privind produsele și fotografiile aparțin artistului.

Detalii ale produsului

Gena Tudor
GTBUL- BIB07

Fisa tehnica

Culori
auriu, argintiu, gri inchis
Latime
15
Lungime
55
Materiale
argint, aur 18k, patina, elemente placate cu aur 9k
Tip produs
Unicat
Lungime lant
700
Greutate in grame
5

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola