Colier Butterfly

Colier Butterfly

400,00 RON
cu TVA

Colier realizat manual din argint. Lanțul este realizat din argint placat cu aur. de 24k

Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Colierul Butterfly este executat în serie mică din argint 925, având lanțul din argint placat cu aur de 24k. Diametrul piesei centrale este de aproximativ 1,5-2 cm, iar lungimea lanțului este de 40 cm, la care se adaugă un șirag de zale (pentru a-i regla lungimea, mai strâns sau mai lejer) de 3 cm.

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și poate prezenta mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care conferă unicitate colierului.

”În cer albăstriu/ Zboru-i e zglobiu/Fluture de aur/Fluture ceresc/Ce mult îl iubesc/Chiar de nu e faur!/Aripi argintii/Îi dau raze vii/Zboară spre hotar;/Formă luminoasă/Trece bucuroasă/Azi scânteie iar.”

Fluturele- Iulia Hasdeu din Poezii(februarie 1885)

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Colier Butterfly/ întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

Co-Ag-004

Fisa tehnica

Culori
Auriu
Culori
Argintiu

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola