Inel Nugget III

Inel Nugget III

250,00 RON
cu TVA

Inel realizat manual din argint rodiat și placat parțial cu aur. Piesă în stil minimalist.

Dimensiuni
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Inel Nugget III este executat în serie mică din argint 925, este rodiat pentru a nu oxida și apoi placat cu aur.

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și poate prezenta mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care conferă unicitate inelului.

Vă rugăm ca, înainte de a plasa comanda, să verificați alegerea mărimii potrivite urmând instrucțiunile disponibile la următoarea adresă: 

Ghid de mărimi

Obiectul face parte din colecția Nugget

Aurul este elementul cunoscut din cele mai vechi timpuri, de peste 5000 de ani fascinația pentru el a rămas aceeași. Acest metal este unul din elementele cele mai importante pentru civilizația umană, facilitând tranzacțiile ce au dus la specializarea indivizilor. Pornind de la acest gând, s-a format colecția Nugget; cine nu a visat în copilărie să găsească o comoară de aur îngropată în curtea bunicilor?

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Inel Nugget III/ întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

MostP-Bul-0031

Fisa tehnica

Culori
Argintiu
Culori
Auriu

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola