Inel Supreme

Inel Supreme

350,00 RON
cu TVA

Most Precious s-a născut din dragostea pentru bijuteria contemporană, iar piesele create de Monica Stănescu, absolventă a școlii Assamblage, pornesc mereu din realitatea vie, din stări, mirosuri și sunete. Combinații unice, menite a scoate din anonimat.  

Dimensiuni
Finisare
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Inel Supreme cu un design modern, minimalist, este creat în serie mică din argint 925 și pietre semiprețioase. Obiectul are grosimea de circa 0,3 cm, iar înălțimea de circa 0,5 cm. El se execută după dorință, cu ametist sau granat, iar la final poate fi rodiat cu negru, placat cu aur galben sau roz ori lăsat simplu, adică argint 925.

Dacă alegerea se îndreaptă spre varianta rodiată sau aurită, acest lucru înseamnă un adaos de 100 de lei la prețul actual.

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și, din această cauză, poate prezenta mici diferențe față de obiectul din galeria foto, diferențe care conferă unicitate inelului.

Vă rugăm ca, înainte de a plasa comanda, să verificați alegerea mărimii potrivite urmând instrucțiunile disponibile la următoarea adresă: 

Ghid de mărimi

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Inel Supreme / întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

MostP-Bul-0002

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola