Inel Drops

Inel Gold Drops

1.500,00 RON
cu TVA

Inel realizat manual din aur alb de 14k sau aur galben de 14 k, cu piatră semi-prețioasă. Piatra poate fi schimbată la alegere și se poate opta pentru aur de 14 sau de 18k.

Dimensiuni
Materiale
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Inel Drops este realizat din aur alb 14K și aur galben 14K. Atât culoarea aurului (alb/gaben/roz) cât și piatra (peridot/topaz/quarz fumuriu etc) pot fi înlocuite după preferințe. Pietrele semi-prețioase la alegere sunt: Granat, Ametist, Quarz Fumuriu, Onix negru, Onix verde, Peridot, Calcedonia.

În cazul în care optați pentru o piatră prețioasă (safir/rubin/smarald/diamant) sau/și aur de 18k/22k, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact. 

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și poate prezenta mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care dau unicitate inelului.

Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să vă asigurați că ați ales mărimea potrivită urmând instrucțiunile disponibile la următoarea adresă: 
Ghid Mărimi

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Inel Drops / întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

MostP-Bul-0039

Fisa tehnica

Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola