Inel unicat "Winter twigs"

785,00 RON
cu TVA

Inel unicat, realizat manual din argint și pirită brută. O piesă cu un design spectaculos și un joc al texturilor inedit.

Dimensiuni
Finisare
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Inel din argint 925 reciclat și pirită brută. Inelul poate fi mărit cu maximum 2 mărimi.

Vă rugăm ca, înainte de a plasa comanda, să verificați alegerea mărimii potrivite urmând instrucțiunile disponibile la următoarea adresă: 

Ghid de mărimi

Bijuteriile Diana Vas surprind caracterul efemer al naturii. Ele ne vorbesc de momente unice imortalizate în texturi și forme îndrăznețe însoțite de pietre magice ce poartă povești extraordinare.

Seasons este o colecție inspirată de unicitatea și entuziasmul anotimpurilor. Natura știe de fiecare dată cât de cruciale sunt pentru ea, însă noi am început să uităm efectul lor asupra noastră. Ne afectează visceral și am simțit nevoia să le marcăm prin evenimente încă din cele mai vechi timpuri. Când totul în jur se schimbă cu o viteză amețitoare, permanența ciclicității lor este un confort drag ce ne ajută să ne recentrăm. De multe ori percepută ca un moment de deznădejde și disperare, iarna este, de fapt liniștită și calmă. Viața profită de această pauză pentru a se retrage. Își adună energia necesară anului următor. Este ocazia perfectă pentru introspecție. Ne oferă timp suficient pentru a reevalua și planifica noul an. Încercați să vă oglindiți în multitudinea de fațete ale piritei pentru a vedea ce se reflectă înapoi.

Detalii ale produsului

DIANA VAS
DVBUL-Win03

Fisa tehnica

Culori
Argintiu
Latime
3.6
Inaltime
4
Greutate
29.99
Lungime
2.5
Materiale
argint 925 reciclat
Tip produs
Unicat
Marime inel
14(54)

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola