Pandantiv "Peridot brut"

500,00 RON
cu TVA
Finisare
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Pandantiv din argint 925 reciclat și prehnit brut globular.

Pandantivul poate diferi în funcție de dimensiunea pietrei. Pietrele sunt naturale, așa că nu există două identice. Piesa primită poate diferi de piesa din fotografie în funcție de piatră.

Bijuteriile Diana Vas surprind caracterul efemer al naturii. Ele ne vorbesc de momente unice imortalizate în texturi și forme îndrăznețe însoțite de pietre magice ce poartă povesti extraordinare.

Seasons este o colecție inspirată de unicitatea și entuziasmul anotimpurilor. Natura știe de fiecare dată cât de cruciale sunt pentru ea, însă noi am început să uităm efectul lor asupra noastră. Ne afectează visceral și am simțit nevoia să le marcăm prin evenimente încă din cele mai vechi timpuri. Când totul în jur se schimbă cu o viteză amețitoare, permanența ciclicității lor este un confort drag ce ne ajută să ne recentrăm. Primăvara se simte ca un restart și este mereu pusă pe treabă să dezmorțească tot. Plante. Animale. Pe noi. După lunga pauză a iernii, are grijă ca frigul și întunericul să facă loc soarelui din ce în ce mai prezent. Explozia ei de entuziasm este absolut fascinantă. Mereu tânără și exuberantă, ne îmbie să dăm frâu creativității și energiei de care dispunem. Ne reamintește că fiecare drum are un prim pas, un debut pe care trebuie să îl facem dacă vrem să culegem roadele dorite.

Detalii ale produsului

DIANA VAS
DVBUL-Spring10

Fisa tehnica

Culori
Verde, silver
Latime
4
Inaltime
2.2
Greutate
32.14
Lungime
3
Materiale
argint, prehnit brut globular
Lungime lant
50

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola