Inel Wrapped I

Inel Wrapped I

400,00 RON
cu TVA

Inel din argint patinat și argint placat cu aur, după p idee originală.

Dimensiuni
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Inelul Wrapped I este executat în serie mică din argint 925 patinat și aurit. Patinarea conferă un aspect înnegrit. 

Fiecare element Wrapped este lucrat individual, astfel piesa este în felul ei unicat deoarece nu va arăta de două ori la fel.

Dimensiunea ”ghemotocului” este de aproximativ 1,5 cm.
Bijuteria este lucrată în totalitate manual și poate prezenta mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care conferă unicitate obiectului. 

Vă rugăm ca, înainte de a plasa comanda, să verificați alegerea mărimii potrivite urmând instrucțiunile disponibile la următoarea adresă: 

Ghid de mărimi

Obiectul face parte din colecția Wrapped.

Cine nu a mototolit vreodată o bucată de hârtie și nu a văzut ce forme interesante pot să apară? Plecând de la această observație, colecția Wrapped explorează formele acestor ghemotoace de hârtie.

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Inel Wrapped/ întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

MostP-Bul-0027

Fisa tehnica

Culori
Auriu
Culori
Argintiu

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola