Pandantiv Ancient

Pandantiv Ancient

270,00 RON
cu TVA

Pandantiv realizat din argint placat cu aur și onix, de inspirație greco-romană.

Cantitate
Ultimul produs in stoc

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Pandantiv Ancient este executat în serie mică din argint 925 placat cu aur și Onix. Lungimea aproximativă este de 6 cm.

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și poate prezenta mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care dau unicitate colierului.

Obiectul face parte din colecția Ancient.

Cine nu a vazut in muzee frumoasele podoabe gerecești sau romane din aur? Cât de actuale și admirate sunt chiar după mii de ani? Aceste bijuterii sunt muzele colecției Ancient, o colecție gândita a fi timeless.

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Pandantiv Ancient / întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

Co-Ag-003

Fisa tehnica

Culori
Auriu
Culori
Negru
Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola