Cercei Nugget I

Cercei Nugget I

230,00 RON
cu TVA

Cercei în stil minimalist, realizați manual din argint și argint placat cu aur.

Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Cerceii Nugget I în stil minimal sunt executați în serie mică. Piesele sunt din argint 925 rodiat, pentru a preveni oxidarea și apoi placat cu aur. 

Diametrul lor este de aproximativ 5 cm.

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și poate prezenta mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care dau unicitate obiectului.

Obiectul face parte din colecția Nugget.

Aurul este elementul cunoscut din cele mai vechi timpuri,  de peste 5000 de ani fascinația pentru el a rămas aceeați. Acest metal este unul din elementele cele mai importante pentru civilizația umană, facilitaâd tranzacțiile ce au dus la specializarea indivizilor. Pornind de la acest gând, s-a format colecția Nugget, cine nu a visat în copilărie să găsescă o comoară de aur îngropată în curtea bunicului?

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Cercei Nugget / întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

MostP-Bul-0016

Fisa tehnica

Culori
Argintiu
Culori
Auriu
Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola