Cercei Petale

Cercei Petale

250,00 RON
cu TVA

Most Precious s-a născut din dragostea pentru bijuteria contemporană, iar piesele create de Monica Stănescu, absolventă a școlii Assamblage, pornesc mereu din realitatea vie, din stări, mirosuri și sunete. Combinații unice, menite a scoate din anonimat.  

Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Cerceii Petale sunt realizați în serie mică din argint 925 și alamă placată cu aur. Ei au lungimea de 8 cm, petalele cele mai mari având lungimea de circa 3,5 cm iar lățimea de 2,5cm. Partea din argint a piesei este finisată ca să lucească, pe când cea din alamă este periată mat.

Piesa este lucrată în totalitate manual și poate prezenta mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care dau unicitate cerceilor.

La cerere, contra unei taxe care se calculează în funcție de design-ul obiectului, se pot efectua și proiecte personalizate și unicat.
Timpul de realizare și de livrare a bijuteriilor variază între 2 și 15 zile, calculate de la data preluării comenzii tale. În cazurile de forță majoră, acest termen se poate prelungi în functie de numărul de comenzi aflate în lucru. În această situație, te vom contacta și vei fi informat cu privire la termenul în care putem face livrarea.

Cercei Petale / întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă zu poluare ridicată sau surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, piscină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide, cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curătarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în solutie de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

MostP-Bul-0001

Fisa tehnica

Culori
Argintiu
Culori
Auriu

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola