Cercei Elegance I

Cercei din argint Infinity

280,00 RON
cu TVA
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Cerceii Elegance I în stil minimal sunt efectuați în serie mică din argint 925 rodiat și au lungimea de aproximativ 4,8 cm. Fiecare obiect este lucrat individual, astfel piesele sunt unicat.

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și prezintă mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care dau unicitate obiectului. 

Cercei Elegance I / Întreținere

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite. 

După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înnegrirea este mai rapidă într-o zonă cu poluare ridicată sau cu surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a încetini procesul de oxidare. De asemenea, bijuteriile nu trebuie purtate când vă spălați pe mâini, la duș, pișcină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc. 

Pentru curățarea bijuteriilor, se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiată în soluție de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului, apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Detalii ale produsului

Cer-Ag-016

Fisa tehnica

Culori
Argintiu
Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola