Broșă inspirată de Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe

Broșă inspirată de Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe

120,00 RON
cu TVA

Broșă realizată manual, reproducând Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe din Timișoara. O piesă care constituie un cadou minunat, excelent lucrată.

Cantitate

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Broșă inspirată de Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe din Timișoara, Piața Unirii. Pictată manual și decorată cu platină. Este un cadou potrivit pentru cei care iubesc Timisoara. Suvenir cu un palat reprezentativ din Timișoara. 

Dimensiuni (aprox): 5 x 4.5 cm.

Greutate (aprox): 13 g.

Are prindere tip broșă cu ac. Poate fi purtată pe jachete, pulovere, eşarfe din lână şi pe orice haină mai groasă. Nu este recomandată purtarea pe cămăşi din mătase şi tricouri fine, deoarece acul și greutatea broșei poate lăsa urmă.

Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe a fost construit între 1745-1748, în stil bizantin, cu un singur etaj. În 1906 a fost extins și a căpătat un caracter baroc, după planurile arhitectului László Székely.

Imaginea este reprezentativă, însă pot exista mici diferențe de culoare datorate prelucrării imaginii sau dispozitivului de pe care vizualizați produsul. Deoarece este un produs manufacturat, pictura, dimensiunile și greutatea pot varia ușor.

Detalii ale produsului

GRUNI
GRNBroPE738P

Fisa tehnica

Culori
Multicolor
Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola