Broșă inspirată de Casa cu lei

Broșă inspirată de Casa cu lei

120,00 RON
cu TVA

Broșă realizată manual, reproducând unul dintre edificiile reprezentative ale Timișoarei. Un cadou minunat, o amintire plăcută, un obiect excelent lucrat.

Cantitate

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Broșă inspirată de Casa cu lei din Timișoara, Piața Unirii. Pictată manual și decorată cu aur. Este un cadou potrivit pentru cei care iubesc Timișoara. Suvenir cu un palat reprezentativ din Timișoara. 

Dimensiuni (aprox): 5,5 x 4 cm.

Greutate (aprox): 13 g.

Are prindere tip broșă cu ac. Poate fi purtată pe jachete, pulovere, eşarfe din lână şi pe orice haină mai groasă. Nu este recomandată purtarea pe cămăşi din mătase şi tricouri fine, deoarece acul și greutatea broșei poate lăsa urmă.

Casa cu lei a fost construită în 1759, iar leii care dau denumirea actuală au apărut în 1900 odată cu refacerea ei în stil szeceszió. În stilul baroc inițial se păstrează bovindoul rotund de pe colț.

Imaginea este reprezentativă, însă pot exista mici diferențe de culoare datorate prelucrării imaginii sau dispozitivului de pe care vizualizați produsul. Deoarece este un produs manufacturat, pictura, dimensiunile și greutatea pot varia ușor.

Detalii ale produsului

GRUNI
GRNBroCL785A

Fisa tehnica

Culori
Roșu
Culori
orange
Culori
Auriu
Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola