Inel argint Fresh Leaf

Inel argint Fresh Leaf

395,00 RON
cu TVA

Inel statement, realizat manual din argint. O piesă minunat colorată pentru a ne reaminti splendida și variata paletă a sentimentelor.

Dimensiuni
Cantitate
La comanda

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Foșnetul pădurii, verdele crud al ierbii proaspete, liniștea unui moment de relaxare la umbra unui copac bătrân, toate prind viață în nuanțele bogate de verde crud, cu note de auriu și umbre de verde-brad ale acestui inel hand-crafted din argint 925 și pigmenți speciali, aplicați manual, în 3-4 nuanțe pe fiecare piesă. Tehnica utilizată face astfel încât să nu poată exista două bijuterii identice. Chiar daca au aceeași formă, ele vor fi ușor diferite prin textură și colorit.

Mărime reglabilă. 

Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să verificați alegerea mărimii potrivite, urmând instrucțiunile de la următoarea adresă:

GHID DE MĂRIMI.

Inelul face parte din colecția THE COLOUR OF FEELINGS, născută ca o expresie a dragostei pentru lumea culorilor, văzută în relație cu cea a emoțiilor. Așa cum toate culorile au o frumusețe proprie, fiecare emoție trebuie trăită, așa cum vine, fără să uităm că viața este frumoasă și tot ceea ce ni se întâmplă are un sens în evoluția noastră ca oameni.

Detalii ale produsului

SilverJoy
SJCU0001-3-2-3-1-1

Fisa tehnica

Culori
Verde
Culori
Argintiu
Masura
Reglabila
Materiale
Argint 925, Pigment
Tip produs
Unicat

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola