Cercei lungi argint Happy Turquoise

Cercei lungi argint Happy Turquoise

320,00 RON
cu TVA

Cercei din argint, lucrați manual, colorați cu pigmenți speciali. Piese care ne amintesc incredibila și fascinant de variata paletă a sentimentelor și emoțiilor.

Cantitate

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Sclipirile turcoaz ale oceanului, adierea blândă a vântului pe o plajă tropicală, umbrele frunzelor de palmier pe nisipul fin, toate prind viață în nuanțele bogate de turcoaz vibrant, cu note de azuriu și umbre de safir ale acestor cercei lungi, dar foarte ușori, din argint.

Realizați manual, cu pigmenți speciali aplicați în 3-4 nuanțe pe fiecare bijuterie. Tehnica utilizată face să nu poată exista două perechi identice.

Bogăția culorilor dă frâu liber imaginației, oferind cu generozitate posibilitatea interpretării personale a sensului fiecărei bijuterii de către purtătoarea sa. 

Cerceii fac parte din colecția THE COLOUR OF FEELINGS, născută ca o expresie a dragostei pentru lumea culorilor, văzută în relație cu cea a emoțiilor. Așa cum toate culorile au o frumusețe proprie, fiecare emoție trebuie trăită, așa cum vine, fără să uităm că viața este frumoasă și tot ceea ce ni se întâmplă are un sens în evoluția noastră ca oameni.

Detalii ale produsului

SilverJoy
SJCU0001-3-2-2L

Fisa tehnica

Culori
Albastru
Culori
Violet
Culori
Argintiu
Culori
bleu
Materiale
argint 925
Tip produs
Serie mică
Dimensiuni
7.7 cm (h) x 1.7 cm (L) x 1 cm (l)

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola