Cercei argint  Soft Lavander Dragonfly

Cercei argint Lavander Dragonfly

150,00 RON
cu TVA

Cercei din argint, în formă de libelulă, realizați și pictați manual.

Cantitate

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Cercei realizați din argint, reprezentând micuțe libelule intens colorate. Pigmenții speciali care redau coloritul minunat al libelulelor sunt minuțios aplicați, manual, în 2-3 nuanțe pe fiecare bijuterie, astfel încât nu pot exista două piese identice! La cerere pot fi realizați și cu alte tipuri de prindere (cu șurub sau cu tortițe)- pentru modificări de acest tip, vă rugăm să ne contactați.

Dimensiuni: 1.6 x 1.7 cm (corpul libelulei); 2.5 x 1.7 cm (cu agățătoare).

Cerceii fac parte din colecția ENCHANTED, născută ca o expresie a dragostei pentru lumea fermecată a creaturilor magice, a simbolurilor și a adevărurilor nevăzute.

Libelula este un simbol al înțelepciunii, transformării și adaptabilității. Ne ajută să ne reconectăm cu forța noastră interioară, cu lumina din suflet, cu încrederea în noi înșine și convingerea că putem înlătura orice ne ține pe loc.

Libelulele sunt considerate animale-totem în culturile amer-indienilor și japonezilor, semnificând: Forță pozitivă, Curaj, Transformare, Înnoire, Prosperitate, Puritate, Armonie, Iubire, Fericire, Conexiune cu sinele și cu natura.

Detalii ale produsului

SilverJoy
SJENC-0-4

Fisa tehnica

Culori
Lavanda
Culori
Violet
Tip produs
Serie mică

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola