Brosa argint unicat cu bismut Surviving Beauty

Brosa argint unicat cu bismut Surviving Beauty

1.250,00 RON
cu TVA

Broșă unicat, din argint, cu bismut. Piesă realizată manual. O bijuterie spectaculoasă care ne amintește că suntem mereu capabili să ne ridicăm, să ne transformăm, să o luăm de la început.

Cantitate
Ultimul produs in stoc

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Broșă unicat, realizată manual din argint 925 reciclat, cu un spectaculos cristal de bismut în nuanțe multicolore.

Broșa face parte din colecția Regenesis - al cărei concept își menține validitatea în contextul actual pe care îl traversăm.

Colecția a făcut parte din expoziția Camera Lucida, prezentată și la sediul ONU din New York (nov.-dec. 2018), cu ocazia comemorării a 100 ani de la încheierea Primul Război Mondial. În abordarea temei, m-a inspirat forța extraordinară a oamenilor de a depăși dificultățile, de a-și reconstrui vietile după terminarea războiului. Punctul focal al fiecărei bijuterii este un cristal de bismut, care a suferit un proces de distrugere totală înainte de a ajunge în forma încorporată în bijuterie. Bismutul este un metal greu care, încălzit, își schimbă starea de agregare, devenind o masă amorfă, lichidă. În timp ce se răcește, începe să se întample "minunea" care fascinează: din masa amorfă și lipsită de culoare, prind viată mici cristale piramidale, care cresc, încet-încet, alcătuind formatiuni spectaculoase și căpătand culori incredibile. Viata continuă, ne așteaptă cu bucurii și vise. Totul e să nu renuntăm la sperantă și să găsim, fiecare dintre noi, o nouă paradigmă.

Detalii ale produsului

SilverJoy
BUPU001-1

Fisa tehnica

Culori
Multicolor
Culori
Albastru
Culori
Roz
Culori
Argintiu
Materiale
Argint 925, Bismut
Tip produs
Unicat

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola