Brosa argint unicat cu bismut Fly Me To The Moon

Brosa argint unicat cu bismut Fly Me To The Moon

1.450,00 RON
cu TVA

Broșă din argint, cu bismut, realizată manual. O piesă spectaculoasă care transmite o lecție simplă, dar nu mai puțin profundă: viața nu se oprește.

Cantitate
Ultimul produs in stoc

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Broșă unicat, realizată manual din argint 925 reciclat și detalii aurite (cu aur de 24K).

O apariție spectaculoasă prin compoziție și dimensiuni (11 x 8 cm) și versatilă, putând fi purtată în diverse poziții. Elementul central îl constituie un spectaculos cristal de bismut în nuanțe multicolore.

Brosț face parte din colecția Regenesis- al cărei concept își menține validitatea în contextul pe care îl traversăm.  

Colecția a făcut parte din expoziția Camera Lucida, prezentată și la sediul ONU din New York (nov.-dec. 2018), cu ocazia comemorării a 100 ani de la încheierea Primului Război Mondial. În abordarea temei, m-a inspirat forța extraordinară a oamenilor de a depăși dificultățile, de a-și reconstrui viețile după terminarea războiului. Punctul focal al fiecărei bijuterii este un cristal de bismut, care a suferit un proces de distrugere totală înainte de a ajunge în forma încorporată în bijuterie. Bismutul este un metal greu care, încălzit, își schimbă starea de agregare, devenind o masă amorfă, lichidă. În timp ce se răcește, începe să se întâmple "minunea" care fascinează: din masa amorfă și lipsită de culoare, prind viată mici cristale piramidale, care cresc, încet-încet, alcătuind formatiuni spectaculoase și căpătand culori incredibile. Viata continuă, ne așteaptă cu bucurii și vise. Totul e să nu renuntăm la sperantă și să găsim, fiecare dintre noi, o nouă paradigmă.

Detalii ale produsului

SilverJoy
BUPU001-1-1

Fisa tehnica

Culori
Argintiu
Culori
Roz
Culori
bleu
Culori
Galben
Culori
Multicolor
Materiale
Argint 925, Bismut
Tip produs
Unicat

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola