Broșă contemporană tip peniță

1.050,00 RON
cu TVA

Broșă unicat, din argint, cu piesă de lut negru. Design contemporan, după un concept original. O piesă spectaculoasă.

Cantitate
Ultimul produs in stoc

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Broșă din argint ce încastrează o piesă din lut negru modelat manual, inserții de glazuri colorate pe suprafața ceramicii arse la temperaturi înalte. Sistem de prindere din oțel inoxidabil și crom.

Recomandăm purtarea în zona superioară a pieptului.

Broșa face parte din colecția „Inside my world”. Colecția „Inside my world” pornește de la o serie de structuri organice subacvatice numite Diatomee care m-au inspirat de-a lungul timpului în crearea de bijuterie.

Formele de bază în jurul cărora gravitează accesoriile sunt realizate din lut negru modelat manual și ars la temperaturi ridicate pentru a se cristaliza, dar și pentru a-mi oferi posibilitatea de a aplica glazuri colorate, pentru a scoate în evidență anumite detalii.

Bijuteriile nu au la bază redarea structurilor organice așa cum ele sunt văzute la microscop sau fizic - real, ci am expus o viziune proprie a acestora, așa cum le-am perceput și simțit în momentul creării.

Totalitatea informațiilor teoretice și estetice au fost trecute prin filtrul personal ca mai apoi prin intermediul materialului ceramic să-mi las mâinile conduse de un instinct natural în crearea unor volume noi de ordin fantezist.

Colecția are la bază o serie de organisme microscopice a căror estetică m-a condus către o anumită componentă feminină pe care am expus-o la nivelul pieselor modelate. Prin intermediul bijuteriilor, am accentuat anumite detalii care sa conducă imaginația în direcția anatomiei feminine înflorind astfel fantezia umană. Întreaga colecție vorbește despre căutările mele vis a vis de propria-mi persoană.

Colecția a fost expusă în cadrul evenimentului Romanian Jewellery Week.

Detalii ale produsului

Teocelain
TEOC-IMW-019

Fisa tehnica

Culori
Maro
Culori
Argintiu
Latime
3.5 cm
Inaltime
9 cm
Tip produs
Unicat

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola