Broșă contemporană

625,00 RON
cu TVA

Broșă unicat, din argint, cu piatră Swarovski și lut negru. Design contemporan, după un concept original. O piesă spectaculoasă.

Cantitate
Ultimul produs in stoc

  • Plati 3DSecure Visa/Mastercard Plati 3DSecure Visa/Mastercard
  • Livrare prin DPD Curier Livrare prin DPD Curier
  • Retur in 14 zile Retur in 14 zile

Descriere

Brosa din argint, cu piatră Swarovski, ce încastrează o piesă din lut negru modelat manual, ars la temperaturi înalte. Sistem de prindere din oțel inoxidabil și crom.

Broșa face parte din colecția „Inside my world”. Colecția „Inside my world” pornește de la o serie de structuri organice subacvatice numite Diatomee care m-au inspirat de-a lungul timpului în crearea de bijuterie.

Formele de bază în jurul cărora gravitează accesoriile sunt realizate din lut negru modelat manual și ars la temperaturi ridicate pentru a se cristaliza, dar și pentru a-mi oferi posibilitatea de a aplica glazuri colorate, pentru a scoate în evidență anumite detalii.

Bijuteriile nu au la bază redarea structurilor organice așa cum ele sunt văzute la microscop sau fizic - real, ci am expus o viziune proprie a acestora, așa cum le-am perceput și simțit în momentul creării.

Totalitatea informațiilor teoretice și estetice au fost trecute prin filtrul personal ca mai apoi prin intermediul materialului ceramic să-mi las mâinile conduse de un instinct natural în crearea unor volume noi de ordin fantezist.

Colecția are la bază o serie de organisme microscopice a căror estetică m-a condus către o anumită componentă feminină pe care am expus-o la nivelul pieselor modelate. Prin intermediul bijuteriilor, am accentuat anumite detalii care sa conducă imaginația în direcția anatomiei feminine înflorind astfel fantezia umană. Întreaga colecție vorbește despre căutările mele vis a vis de propria-mi persoană.

Colecția a fost expusă în cadrul evenimentului Romanian Jewellery Week.

Detalii ale produsului

Teocelain
TEOC-IMW-011

Fisa tehnica

Culori
Maro
Culori
Argintiu
Latime
2.5 cm
Inaltime
5 cm
Tip produs
Unicat

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Inregisreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te ori Reseteaza parola